طرز تهيه كيك شكلات و قهوه (موكا)

اين مثلثهاي شكلاتي به اندازه كافي غني و “پر ملاط” هستند و نيازي به خامه و تزئينات ديگر ندارند. فقط در صورت تمايل كمي خاك قند روي آن بپاشيد. bazde.blogspot.com طرز تهيه كيك شكلات و قهوه (موكا)

مواد لازم:

• دو سوم پيمانه كره
• يك سوم پيمانه پودر كاكائو بدون شكر
• 1 ق.چ. پودر قهوه فوري
• 1 پيمانه شكر
• 2 عدد تخم مرغ
• 1 ق.چ. وانيل
• سه چهارم پيمانه آرد
• نصف پيمانه شكلات خرد شده كم شيريني
• 1 ق.چ. رنده پوست پرتقال
• خاك قند (در صورت تمايل)

روش تهيه:
1. فر را با 350 درجه فارنهايت (176 درجه سانتيگراد) روشن كنيد. كرده را در يك ماهيتابه متوسط روي حرارت كم قرار دهيد تا آب شود. پودر كاكائو و قهوه را اضافه كرده و مخلوط كنيد. مخلوط را از روي حرارت برداشته، شكر را اضافه نماييد. تخم مرغها را يك يكي به مخلوط اضافه كنيد و سپس وانيل را بريزيد. مواد را با همزن دستي و تا حدي كه با هم تركيب شوند، مخلوط كنيد. خرده شكلاتها و رنده پوست پرتقال را اضافه كنيد.

2. خمير را داخل قالب گردي در اندازه مناسب كه زياد عميق نباشد و آن را با روغن چرب كرده ايد بريزيد و روي آنرا صاف و يكنواخت كنيد و به مدت 30 دقيقه در فر قرار دهيد. پس از اينكه كيك كمي خنك شد، آن را از قابل خارج كرده، در صورت تمايل با خاكه قند تزئين كرده و به شكل مثلث برش بزنيد.

اين كيكها را ميتوانيد به مدت يك هفته در يك ظرف با دربهاي غير قابل نفوذ، در دماي اتاق يا در يخچال نگهداري نماييد.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: