طرز تهيه خوراك گوشت و سبزيجات تند

اين خوراك خوش آب و رنگ گوشت، به پودر فلفل قرمز و سياه معطر شده و با نخود غلاف دار بسيار تازه و فلفل دلمه قرمز رنگ زيبايي پيدا كرده است. براي كم شدن تندي، ميتوانيد فلفل قرمز را حذف كنيد. bazde.blogspot.com طرز تهيه خوراك گوشت و سبزيجات تند

مواد لازم براي 4 نفر:
•120 گرم اسپاگتي نازك
•½ پيمانه آب
•3 ق.س. سس سويا
•2 ق.چ. آرد ذرت يا نشاسته
•½ ق.چ. پودر فلفل سياه
•8/1 ق.چ. پودر فلفل قرمز
•1 پيمانه نخود سبز با پوست (نخودهاي بسيار تازه اي كه هنوز دانه آن كامل نشده و پوستي شيرين دارند.)
•½ پيمانه فلفل دلمه سبز يا قرمز خرد شده
•1 حبه سير ريز خرد شده
•1 پيمانه قارچ تازه خرد شده
•1 ق.س. روغن
•350 گرم گوشت گوساله بدون چربي

روش تهيه:
1.اسپاگتي را طبق دستور مندرج روي بسته بندي آن بپزيد، آبكش نموده كنار بگذاريد.

2.در اين بين، سس را به اين ترتيب آماده كنيد: آب، سس سويا، آرد ذرت و فلفلها را در كاسه مناسبي مخلوط كرده، كنار بگذاريد.

3.ته يك قابلمه بزرگ چدني (Wok) را با اندكي روغن چرب كنيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. نخودها را از عرض دو قسمت كرده همراه با فلفل دلمه و سير داخل قابلمه ريخته و 1 دقيقه روي حرارت بپزيد، قارچ را اضافه كرده و مواد را به هم بزنيد و تا زماني كه سبزيجات كمي نرم شوند بپزيد. سپس آنها را از قابلمه خارج كرده، كنار بگذاريد.

4.روغن را داخل قابلمه چدني ريخته، گوشت را كه به شكل نوارهايي نازك بريده ايد اضافه كرده، به مدت 3 تا 4 دقيقه يا بيشتر در حال بهم زدن بپزيد. گوشتها را در يك گوشه قابلمه جمع كرده، سس را بهم زده در مركز قابلمه بريزيد و تا زماني كه كمي غليظ و حباب دار شود حرارت دهيد، سبزيجات را اضافه كنيد و با گوشت وسس مخلوط نماييد و بگذاريد 1 تا 2 دقيقه ديگر بپزد. اسپاگتي را اضافه كرده و سرو كنيد.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: