پلمبير-دسري خوشمزه

مواد لازم: bazde.blogspot.com  پلمبير-دسري خوشمزه

شير يك دوم پيمانه
تخم مرغ 2عدد
ورق ژلاتين 2عدد
پودر قند 2 قاشق غذاخوري
شكر 5 قاشق غذاخوري
گردوي خرد شده 30 گرم
وانيل نصف قاشق چاي خوري
خامه 1 پيمانه
خلال پسته 30 گرم
مرباي آلبالو يا گيلاس يا هويج به ميزان لازم

طرز تهيه:

– زرده و سفيده تخم مرغ ها را جدا كنيد.

– زرده ها را با شكر و وانيل با همزن خوب بزنيد تا كرم رنگ شود.

– ورق ژلاتين را در آب سرد بگذاريد تا نرم شود.

– سپس شير را داغ كنيد.

ورق هاي ژلاتين را به شير داغ افزوده و مايع را به تدريج به زرده هاي تخم مرغ اضافه نماييد.

– خامه را با پودر قند بزنيد تا فرم بگيرد.

– سفيده را با هم زن بزنيد تا كاملاً سفت و سفيد شود.

– سپس سفيده و خامه را به مواد بالا اضافه نماييد.

– ته ظرف مناسبي را با مربا و گردو يا پسته تزئين كنيد و بقيه پسته و گردو را داخل مواد بريزيد و مخلوط نماييد.

– اين مخلوط را به آرامي در ظرف تزيين شده بريزيد و در يخچال به مدت سه ساعت قرار دهيد و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نماييد.

تذكر: مي توانيد به مواد پلمبير مقداري بستني وانيلي اضافه نماييد. در اين صورت پلمبير بايد تا زمان سرو در فريزر بماند. (ميزان بستني لازم 300 گرم مي باشد.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: