طرز تهيه لوبيا پلو

مواد لازم براي چهار- پنج نفرbazde.blogspot.com طرز تهيه لوبيا پلو
برنج سه ليوان
گوشت بدون استخوان نيم‌كيلو
لوبيا سبز نيم‌كيلو
پياز سرخ كرده دو قاشق غذاخوري
آب گوجه فرنگي يك ليوان
رب يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه:bazde.blogspot.com طرز تهيه لوبيا پلو
برنج را شسته و با نمك فراوان مي‌گذاريم چند ساعتي خيس بخورد ( بهتر است روي برنج خيس كرده نمك زياد بريزيد و موقع درست كردن برنج آن را چند بار بشوييد تا نمك اضافه برود نمك زياد باعث مي‌شود برنج بهتر شود)
گوشت را ريز خرد كرده با پيازداغ و نمك و فلفل و زردچوبه مي‌گذاريم پخته شود. لوبيا سبز را خرد كرده و با دو قاشق روغن آن را كمي تف مي‌دهيم سپس آب گوجه فرنگي و رب و نصف ليوان آب به آن اضافه مي‌كنيم و با حرارت ملايم مي‌گ‌ذاريم لوبيا پخته شود ( مي‌توانيد به جاي آب گوجه فرنگي فقط از دوقاشق رب استفاده كنيد) وقتي گوشت پخت آن را با لوبيا مخلوط مي‌كنيم تا آب آن كاملن خشك شود.
سپس برنج را آبكش كرده و بعد از گذاشتن ته‌ديگ مقداري از برنج را روي ته‌ديگ ريخته و سپس از مواد لوبيا و گوشت روي برنج مي‌ريزيم مي‌توانيم كمي دارچين هم روي مواد بپاشيم (بستگي به ذائقه خودتان دارد ) به همين‌صورت برنج و مواد لوبيا را مي‌ريزيم و مي‌گذاريم پلو دم بكشد.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: