طرز تهيه ماهي شكم پر

bazde.blogspot.com طرز تهيه ماهي شكم پر

مواد لازم :

ماهي 1 عدد
گشنيز خرد شده 250 گرم
پياز خرد شده 1 عدد
سير خرد شده 250 گرم
تمبرهندي به ميزان لازم
گردو 50 تا 100 گرم
ادويه، نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن سرخ كردني به ميزان لازم

طرز تهيه:

– ماهي را كاملا تميز كرده و داخل شكم آن را خالي مي كنيم.

– مقداري نمك به ماهي مي زنيم و مي گذاريم مدت نيم ساعت بماند.

– سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تميز خشك مي كنيم.

– پياز و سير را رنده مي كنيم و همراه با زرد چوبه، ادويه، فلفل و گشنيز خرد شده(درصورت تمايل مقدار كمي هم شويد) در يك ظرف مي ريزيم و كمي سرخ مي كنيم.

– درب ظرف را مي بنديم. بعد از 10 دقيقه، آب تمبرهندي را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقيقه ظرف را از روي اجاق بر مي داريم.

– مواد فوق را داخل شكم ماهي قرار داده و آن را با نخ يا خلال دندان مي بنديم.

– در يك ظرف مقداري آرد و زرد چوبه مي ريزيم و ماهي را آرام در آن مي غلطانيم ، يا آرد وزرد چوبه را روي سطح ماهي مي پاشيم.

– سپس ماهي را در ماهيتابه سرخ مي كنيم تا هر دو طرف آن طلايي شود.

* نكته :

– به جاي تمبرهندي مي توان از آب ليمو يا آب نارنج نيز استفاده كرد.

– به جاي گشنيز و سير مي توان از پياز داغ و گردو استفاده كرد.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: