طرز تهيه مرباي به

مواد لازم براي مرباي به:bazde.blogspot.com طرز تهيه مرباي به

به 1 كيلو
شكر 750 گرم
آب ليمو 3 قاشق غذاخوري
هل كوبيده 1 قاشق چايخوري( يا هل نكوبيده 1 قاشق مرباخوري)

طرز تهيه:bazde.blogspot.com طرز تهيه مرباي به

به را پوست كنده و قاچ كرده داخل ظرف ريخته و حدود 5 ليوان آب ريخته (طوري كه روي به را بگيرد) در آن را مي بنديم و روي حرارت مي گذاريم تا به كمي پخته شود (ولي له نشود) بعد شكر را به آن اضافه مي كنيم و مي ذاريم با حرارت ملايم 3-4 ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوشرنگ و شربت آن غليظ شود بعد آب ليمو و هل را به آن اضافه مي كنيم و بعد از چند جوش آن را از روي آتش بر مي داريم. ( اگر از هل نكوبيده استفاده كرديد همراه با شكر هل را داخل مربا بريزيد)bazde.blogspot.com طرز تهيه مرباي به
براي درست كردن مرباي « به» بايد از ابتدا در ظرف بسته باشد و حرارت ملايم باشد تا كاملن رنگ مربا قرمز شود.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: