طرز تهيه مرباي سيب

مرباي سيبbazde.blogspot.com طرز تهيه مرباي سيب

مواد لازم:

سيب 1 كيلو
شكر 1 كيلو ( اگر سيب شيرين بود ميتوانيد 750 گرم شكر استفاده كنيد)
گلاب نصف استكان
آب ليمو 3 قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

سيب ها را پوست كنده و قاچ ميكنيم ( براي اينكه سيب ها موقع پوست كندن تيره نشوند در ظرف آبي نصف استكان سركه مي ريزيم و سيب ها را در داخل آن قاچ مي كنيم) سيب ها را در ظرفي مي ريزيم و حدود 4-5 ليوان آب (طوري كه روي سيب ها را بگيرد) ميريزيم و روي حرارت ميگذاريم تا سيب ها كمي پخته شود . بعد سيب ها را در صافي ميريزيم و آب سيب را با شكر مخلوط ميكنيم و دو- سه جوش ميدهيم, سپس سيب ها را داخل شربت ريخته و ميگذاريم شربت مراب قوا بيايد, سپس گلاب و آب ليمو را اضافه ميكنيم و بعد از چند جوش مربا را از روي آتش بر ميداريم.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: