طرز تهيه برگر بدون نان

bazde.blogspot.com طرز تهيه برگر بدون نان
اگر از علاقمندان “برگر” ها هستيد اما نبايد نان ميل كنيد، اين برگر با طعم استثنايي خود شما را راضي خواهد كرد. از آنجايي كه كه اين برگر بايد هنگام كباب شدن از حرارت يكنواخت بهره مند شود، در 18 دقيقه اول كباب كردن آن، مدام گوشه آن را بلند نكنيد.

مواد لازم براي 6 نفر:
• 900 گرم گوشت چرخ كرده كم چربي
• 230 گرم سوسيس دودي چرخ شده
• 85 گرم پنير پارمسان خرد شده در اندازه 2.5 در 0.5 سانتيمتر
• 3 يا 4 ق.چ. فلفل دلمه اي قرمز كباب شده خرد شده به قطعات 2.5 سانتي متري
• نمك و فلفل
• برگ كاهو به مقدار لازم
• 6 گوجه فرنگي ريز

روش تهيه:
1. گوشت چرخ كرده و سوسيس را با دست در كاسه اي بزرگ با هم مخلوط كنيد، نگران يكنواخت شدن آن نباشيد، چون به تدريج بيشتر مخلوط خواهند شد. مخلوط گوشت را به 12 كره هم اندازه تقسيم كنيد. هر يك از توپهاي گوشت را روي كاغذ روغني پهن كنيد تا به شكل دايره اي به قطر 10 و ارتفاع 1.5 سانتيمتر درآيد.

پنير و فلفل دلمه اي را بر روي شش تا از برگرها تقسيم كنيد و برگرهاي ساده را روي آنها قرار دهيد. دو لايه برگر را به آرامي روي هم فشار دهيدتا لبه ها بهم بچسبند. نمك و فلفل را روي آنها بپاشيد.

2. براي منقل ذغالي، ذغالها را داخل منقل بچينيد، توري يا سيني مخصوص كباب كردن را روي ذغالها قرار داده و با داغ شدن سيني، برگرها را روي آن بچينيد، فاصله ذغال تا سيني را طوري تنظيم كنيد كه برگرها بدون خطر سوختن، به تدريج مغز پخت شوند. پس از گذشت 15 تا 18 دقيقه، آنها را برگردانيد.

براي كباب كردن برگرها روي سيني مخصوص گاز (گريل) ، سيني را گرم كنيد، حرارت را در درجه متوسط قرار دهيد و برگرها را مطابق روش فوق كباب كنيد.

3. براي سرو كردن، هر برگر را در بشقاب جداگانه بين برگهاي كاهو قرار داده و يك گوجه فرنگي ريز را با خلال دندان روي ساندويچ قرار دهيد.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: